Les piscines de Beniopa i Rois de Corella ja han obert les seues portes

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha informat que el Servei d’Esports ya ha procedit a l’obertura al públic en general de les piscines de Beniopa i Roís de Corella. Tal com ha explicat la regidora socialista, es controlarà l’aforament i s’aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats. Serà requisit indispensable la cita prèvia telefonant al Servei d’Esports (96 295 96 96), tot i que hi haurà un percentatge reduït d’entrades a les piscines per a aquelles persones que per diversos motius tinguen dificultats per tramitar la cita prèvia.

Morant ha explicat que hi haurà dos torns. Un matí que anirà des de les 11 del matí fins a les 14.30 hores, mentre que el segon serà des de les 16.30 fins a les 20.00 hores de dilluns a diumenge. “Estos torns ens permetran realitzar els processos de neteja i desinfecció necessaris entre torns no només a les piscines sinó en totes les zones comunes. Hem aplicat senyalització específica per als accessos i les eixides”, ha assenyalat.

Un altre aspecte que han de tindre en compte els usuaris és que no es podrà utilitzar material de natació i que la mascareta serà obligatòria en tot moment excepte durant el bany.

Pel que fa als preus, la responsable del Departament ha explicat que en el passat mes de juny es van aprovar uns nous preus que reduïxen el cost de l’entrada individual quedant en 2,80 euros l’entrada per a adults i d’1,50 euros per a menors de setze anys. Els xiquets menors de cinc anys entraran de manera gratuïta.