Les piscines de Beniopa i Roís de Corella reobrin les portes al públic el pròxim dilluns

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha informat que les piscines recreatives d’estiu de Beniopa i Roís de Corella reobrin les portes al públic el pròxim dilluns, 7 de juny, donada la previsió meteorològica per a este cap de setmana. Així, segons ha explicat Morant, l’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 16.30 a 20 hores i els dissabtes i diumenges d’11 a 14.30 hores i de 16.30h a 20 hores. Este horari es mantindrà fins al 23 de juny, data que coincidix amb el tancament dels col·legis per període de vacances, mentre que a partir del 24 de juny fins al tancament de temporada es mantindrà el mateix horari entre setmana.

Entre les normes d’ús orientades a respectar les mesures de seguretat anticovid fixades per Sanitat, destaquen les següents:

  • Aforament màxim de 186 i 117 persones a les piscines de Roís de Corella i Beniopa, respectivament.
  • Ús obligatori de mascareta i calçat fora de l’aigua.
  • Manteniment dels objectes i distància personal a 1,5 metres.
  • Ús del 50% de vestuaris i dutxes i ús exclusiu de maniguets (no altres materials de natació).
  • Utilització de cadira personal que es desinfectarà abans d’entrar i que no es podrà deixar al recinte esportiu. Les persones majors de 65 anys amb mobilitat reduïda podran sol·licitar cadires a l’equipament de salvament o al personal de la instal·lació, personal que vetlarà pel compliment de la normativa.

Per a accedir a les instal·lacions, on s’hi comptarà amb senyalització d’entrada i eixida, “es requerix reserva prèvia amb 48 hores d’antelació (únicament 1 reserva per usuari i per dia), la qual es podrà gestionar a través de l’aplicació ‘Gimnasio Virtual’, accedint a la pàgina municipal gandia.provis.es o bé mitjançant el telèfon 96 295 96 75”, ha explicat la regidora socialista. L’entrada serà puntual i el preu serà de 2,80 euros (adults) i 1,50 euros (menors de 16 anys, els quals no podran accedir al recinte sense la companyia d’una persona adulta).

Al respecte, la responsable d’Esports ha recordat que també “es podrà adquirir els abonaments de 10 entrades individuals amb la tramitació de l’alta prèvia a les oficines del Servei d’Esports i amb la corresponent adquisició del dispositiu de proximitat amb tecnologia FARE”. Per a garantir l’oferta del servei a aquelles persones que no estiguen familiaritzades amb les noves tecnologies o que no disposen d’aparells digitals, es reservà un 30% de les entrades per a la venda en consergeria. El pagament de l’entrada que s’efectue al mateix centre esportiu deurà ser exclusivament a través de targeta bancària.