Les vacances de Setmana Santa omplin la platja de Gandia

Gandia ha assolit xifres d’ocupació i reserves en el sector turístic durant les vacances de Setmana Santa a la ciutat properes al 100%. L’allotjament i la restauració han estat en gran part amb el cartell de complet per tots aquells visitants que han trobat Gandia com a destí ideal per a este període.

L’ocupació hotelera ha fregat el 90% en gran part dels establiments. Fins i tot, alguns hotels han completat la seua capacitat màxima. Pel que respecta als càmpings i bungalows la seua ocupació ha estat del 98% i 80%, respectivament.

El sector de la restauració també ha gaudit d’unes xifres similars. En alguns moments ha sigut impossible trobar una taula lliure. Així doncs, a les dades recollides se suma la gran participació en les nombroses activitats programades durant la Setmana Santa que han omplit els espais de Gandia.

La programació va estar conformada per concerts de “Sona l’arena”, diferents esdeveniments esportius, els jocs de fusta per a xiquets o l’exhibició de milotxes. Seguint esta línia, el pròxim cap de setmana el Departament de Turisme ha programat activitats tant al passeig marítim com a l’Espai Baladre. Una iniciativa que pretén continuar dinamitzant la platja de Gandia després d’assolir les grans xifres obtingudes en els darrers dies.

La programació de Pasqua a l’Espai Baladre situat al carrer Rioja, número 45, serà la següent:

Dissabte 23 d’abril
– 11:00-21:00h: Food truck i cervesa artesana
– 11:00-21:00h: Jocs lúdics infantils
– 12:00h: Sona el Baladre: Flaco Band
– 18:00h: Taller de mones de Pasqua
– 19:00h: Sona el Baladre: Lol i Pop

Diumenge 24 d’abril
– 11:00-21:00h: Food truck i cervesa artesana
– 11:00-21:00h: Jocs lúdics infantils
– 12:00h: Xaranga: 2×4
– 18:00h: Taller de coques
– 19:00h: Sona el Baladre: La Mocha