L’Escola d’Igualtat de Gandia celebra el primer taller ‘Aprenent a estimar’

Ahir dilluns 24 de maig la primera planta de l’àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Gandia (edifici Tossal, 8) va acollir el taller ‘Aprenent a estimar’, el primer dels sis que l’Escola d’Igualtat’ ha programat entre el mes de maig i juny amb l’objectiu imprescindible de fomentar les relacions sanes de parella i sensibilitzar sobre la prevenció de la violència de gènere.

Sobre este taller, al que hi van participar homes i dones, “es van treballar temàtiques relacionades de parella com la independència emocional necessària per a aprendre a estimar de manera lliure; la fisiologia de l’amor que conduïx a la conclusió que Cupido no existix, els mites de l’amor romàntic o l’estil d’inclinació”, ha destacat la responsable del departament, Juana Navarro.

D’altra banda, la regidora socialista ha explicat que es van realitzar qüestionaris sobre estos temes “per a motivar la reflexió i l’aprenentatge”. A més, ha assenyalat que el taller va ser ben acollit per les persones participants, les quals van intervenir per a aportar opinions i experiències personals. Al final de l’acte, tots i totes van mostrar el seu agraïment per tot l’aprés i interés pel pròxim taller.

La programació de la resta de tallers és la següent:

31 de maig a les 18 h: Aprenent a superar una ruptura sentimental
7 de juny a les 18 h: Aprenent a voler-me
14 de juny a les 18 h: Aprenent a cuidar-me
21 de juny a les 18 h: Aprenent sobre la violència de gènere
28 de juny a les 18 h. Aprenent intel·ligència emocional

Cal recordar que en finalitzar els tallers, totes les persones rebran un diploma que acredita la seua participació en l’Escola d’Igualtat. Així mateix, les persones interessades a inscriure’s als tallers han de telefonar al 96 295 95 28 o enviar un correu a Igualtatidonagandia@gmail.com.