L’Escoleta de Raval rep el Premi Sambori per la qualitat de l’ensenyament en valencià

L’Escoleta de Raval ha obtingut un dels Premis Sambori atorgats durant la celebració de la XXIII edició del concurs literari que organitza esta fundació.

Estos guardons reconeixen les accions implantades en els centres destinades a millorar la qualitat de l’ensenyament en valencià i la normalització lingüística. En esta ocasió, el projecte presentat es titulava ‘El meu planeta’ on els xiquets i xiquetes de l’escoleta van confeccionar un llibre amb materials reciclats.

Per esta raó, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora de Polítiques Educatives, Carmen Fuster, van rebre ahir al despatx d’alcaldia Érika Fernández, coordinadora de l’Escoleta de Raval, i Ana Martín, educadora de la classe de 2-3 anys, les quals van estar acompanyades per les coordinadores de la Xarxa Municipal d’Escoletes, Maria Banyuls i Rosana Peiró.

Durant la recepció Morant i Fuster van felicitar la plantilla de l’Escoleta de Raval en particular i a totes les persones que formen part de la xarxa Municipal d’Escoletes de la ciutat per l’excel·lent treball formatiu que realitzen amb els més petits de la ciutat.