L’Espai de les Idees obri les seues portes en el cor de Gandia com a punt de trobada de tota la ciutadania

L’Espai de les Idees del PSPV-PSOE de Gandia, ubicat en la cantonada del passeig de les Germanies amb el carrer Sant Francesc de Borja, ja ha obert les seues portes. Durant l’acte d’obertura, l’alcaldessa de Gandia i candidata a revalidar l’alcaldia de la ciutat, Diana Morant, va animar a tots assistents a què este espai el facen seu, indicant que “per tot el que hem aconseguit, no podem tornar enrere ni desaprofitar el que s’ha fet per la nostra ciutat. Per això, ens mereixem guanyar i necessitem quatre anys més per a continuar garantint el benestar i el progrés, obrint la millor etapa per a Gandia”.

frances_190330_1039

A l’Espai de les Idees es recolliran totes les iniciatives i propostes de la ciutadania per a millorar Gandia, ja que la participació és clau per al Programa de Govern socialista de la ciutat, amb un projecte col·lectiu, il·lusionant i transversal. En este espai obert també s’informarà del vot per correu o dels processos democràtics dels pròxims 28 d’abril i 26 de maig. A més, es portaran a terme nombroses activitats de tota mena, com ara reunions amb associacions de la ciutat.

Per tant, l’Espai de les Idees serà, a partir d’ara, el punt de trobada de tota la ciutadania, sent un motor per a la reflexió i l’eix central de la precampanya i campanya electoral socialista. Eixim a guanyar, i amb la força i la determinació de saber que si guanyem nosaltres, guanya Gandia. I esta energia, somriure i ganes de guanyar es va vore reflectit en les cares de totes les persones que ens van acompanyar en este acte, les quals van omplir de gom a gom l’Espai de les Idees”, ha assenyalat Diana Morant.