L’estreta col·laboració entre la Policia Local i Nacional permet realitzar multitud d’intervencions per a garantir la convivència a Beniopa

El president de la Junta de Districte de Beniopa, Nacho Arnau, ha fet balanç d’este primer any en el càrrec on s’ha fet un important esforç per a millorar l’entorn urbà i els serveis públics que es presten en este barri. El president de la Junta ha avançat que, de cara al futur, el Govern local contempla la demolició d’habitatges que es troben en ruïnes, la reorganització del barranc, la millora de la zona d’estacionament de la Quadra, a més d’incrementar la neteja urbana.

D’altra banda, Arnau, com a responsable de la Policia Local de Gandia, ha afirmat que Beniopa “és un dels barris amb més presència policial, ja que tenen policia de proximitat als matins a més dels Deltes que presten serveis especials en Beniopa i Santa Anna”.

Pel que fa a l’absentisme escolar, el president de la Junta de Districte de Beniopa ha explicat que s’està treballant al costat del Departament d’Educació per a la creació de la figura de l’agent-tutor que farà d’enllaç entre la barriada, els centres escolars i el departament de Serveis Socials per a abordar este i altres aspectes relacionats amb els més joves.

Pel que respecta a la seguretat, el regidor delegat d’esta àrea ha informat que, gràcies a la col·laboració estreta amb la Policia Nacional s’ha procedit a realitzar multitud d’intervencions relacionades amb diversos aspectes que afecten la convivència en la barriada.

Paral·lelament, s’ha dut a terme una actuació integral a la biblioteca del Beniopa per a actualitzar-la, a més de millores en el poliesportiu municipal i altres aspectes relacionats amb els serveis bàsics.

Finalment, Arnau ha destacat “el treball que s’està fent per a solucionar alguns problemes de convivència que afecten determinades zones de Beniopa. Hi ha persones que tenen un altre tipus de costums i formes de vida i esta és una situació que hem d’abordar des de diversos departaments per a millorar la convivència”.