L’exministre de Turisme Gómez-Navarro tanca les jornades ‘Gandia, 365 dies turística’

L’exministre Turisme, Javier Gómez-Navarro, l’exdirector general de Turespaña, Antoni Bernabé, i la candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant, tancaran les jornades ‘Gandia, 365 dies turística’ el pròxim dilluns, 1 de desembre, a les 11.30 hores, a l’hotel Bayrén de la platja gandiana.
Gómez-Navarro va ser ministre de Comerç i Turisme entre els anys 1993 i 1996 durant l’últim govern de Felipe González, així com president del Consell Superior de Càmeres de Comerç entre 2005 i 2011.
Per la seua banda, Antoni Bernabé, a més de dirigir Turespaña, va ser director general de l’Institut Turístic Valencià (ITVA) i, actualment, és secretari general de Turisme del PSPV-PSOE.
“En la darrera sessió tindrem l’oportunitat d’escoltar a l’exministre Gómez-Navarro, un dels millors coneixedors del turisme a Espanya, donada la seua trajectòria pública en el àmbit de la política. Les seues idees i experiències ens facilitaran la compressió d’algunes de les claus del turisme actual”, explica el secretari d’Economia i Empresa dels Socialistes de Gandia, Salvador Gregori.
L’acte conclourà amb un resum de les reflexions més interessant que s’han abordat en estes jornades organitzades pels Socialistes de Gandia. Per motius logístics, per tal d’assistir a esta sessión cal fer una reserva telefonant al 626 22 55 37.