L’exposició del IV Repte Solidari ‘Un llibre, una exposició’ s’inaugura el pròxim 4 de gener amb dibuixos fets per xiquets

La regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, acompanyada per la impulsora i coordinadora del IV Repte Solidari ‘Un llibre, una exposició’, Adriana Serlik, ha presentat este matí la nova exposició que s’inaugurarà el pròxim 4 de gener a les 19 hores al Saló Centelles del Palau Ducal.

El passat 16 de desembre van ser presentats a la Biblioteca Central els tres llibres infantils escrits per Anabel Llopis, Sandra Díaz i Maite Sastre i il·lustrats per Júlia Esteve i Hannah Gair, amb poemaris per a xiquets en els que es feia un cant per la igualtat amb la desigualtat i un diàleg constructiu amb la naturalesa.

Ara, tal i com ha expressat Gil, «en esta exposició podrem gaudir dels dibuixos de xiquets sobre estos llibres i es podran adquirir per a recaptar diners per a la lluita contra el càncer infantil». Cal dir que tots els participants i col·laboradors d’este repte ho fan de manera altruista, i és per això «tant important la vostra assistència», ha afegit.

«Este projecte, que arriba a la seua quarta edició, connecta una vegada més la literatura amb l’art, amb una simbiosi perfecta que es veu reflectida enguany pensant amb el públic infantil», ha indicat la regidora socialista.

Per la seua banda, Serlik ha detallat els títols dels llibres: ‘D’on bufa el vent’, d’Anabel Llopis i Júlia Esteve; ‘Bicho raro’, de Sandra Díaz i ‘L’arbre que volia viatjar’, de Maite Sastre i Hannah Gair.

Finalment, Serlik ha detallat les dades de les pròximes actuacions en diferents punts de la geografia valenciana. «El dilluns, 2 de gener, Sandra Díaz estarà al Casal Jove del Port de Sagunt amb un contacontes a partir de les 17 hores i la presentació del seu llibre a les 18 hores».

El 3 de gener serà el torn de Maite Sastre. La seua exposició serà a la Fundació Vicky Foods, a Villalonga, a partir de les 12 hores amb contacontes. El 4 de gener, a partir de les 19 hores al Palau Ducal hi haurà ambientació amb el Cor Carmesina i per últim, el 28 de gener, a la Sala del Grau de Gandia a les 12 hores, contacontes amb el Mag Potakum i pallassos.