L’hotel Caleia Gandia SPA crearà més de 70 llocs de treball i inicia la selecció de personal

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, acompanyada pel regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, convidats pel promotor de la infraestructura hotelera, van visitar l’hotel Caleia Gandia SPA on van poder comprovar que l’hotel de quatre estrelles superior es troba ja pràcticament finalitzat.

Després de la visita, Morant ha explicat que l’empresa li ha comunicat que la intenció és obrir les portes de l’establiment hoteler de cara a la campanya estival i que en breu s’iniciarà la selecció de personal, ja que este hotel de la cadena Senator necessitarà més de 70 treballadors per dur a terme el seu funcionament. Entre els perfils més demandats es troben cambrers, cuiners, personal de neteja, recepcionistes, personal de manteniment a més de persones de direcció, entre d’altres.

El procés de selecció es realitzarà a Gandia i l’empresa ha comunicat que preferiblement contractarà persones de la ciutat i comarca. Els interessats a participar en el procés de selecció poden fer-ho entregant el seu currículum a les oficines de l’Urbalab o enviant un correu electrònic a: seleccion@playasenator.com.

L’alcaldessa també ha fet referència a les millores que s’han realitzat en l’entorn urbà d’esta zona de la platja amb una inversió propera als 400.000 euros que s’han pogut mobilitzar gràcies als impostos que ha generat la construcció de la infraestructura hotelera i que han contemplat la creació d’una nova plaça pública de 400 metres quadrats, així com la millora dels vials i el mobiliari públic de la zona.

Per la seua banda, Mascarell ha incidit que esta nova infraestructura hotelera suposarà “un revulsiu per al sector turístic i per a la ciutat, ja que amplia la nostra oferta cap a clients d’un major poder adquisitiu”. El regidor socialista també ha destacat que “serà dels pocs hotels nous que obrin les portes tot i la pandèmia. Un aspecte que indica la importància que està adquirint la nostra ciutat a l’hora de captar inversió privada”

La nova infraestructura hotelera compta amb 200 habitacions distribuïdes en 10 plantes, de les quals 30 són suites. L’hotel, de quatre estrelles superior, té 13 altures i s’ha edificat amb els màxims requisits a nivell energètic i mediambiental i amb un disseny modern. A més, i sobre una superfície de 5.000 metres quadrats, la zona compta amb un complex residencial de 90 apartaments.