Li demanem a l’alcalde Torró que no es pague la campanya electoral amb els diners dels gandians

Els Socialistes de Gandia no assistirem esta vesprada a l’acte convocat pel Govern local del PP  per a presentar als salons de Foment el projecte del Centre de Desenvolupament Agrícola (CdA) que es pretén ubicar a la Torre dels Pares, “perquè no se’ns ha consultat res prèviament”.

“Comença l’espectacle de les promeses electorals de l’alcalde Torró. La mateixa persona que en la campanya de 2011 va prometre ‘Ahora Empleo’ i ‘Menos Impuestos’ vol preocupar-se ara, al final del seu mandat, per la desocupació”, ha indicat la candidata dels Socialistes a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant.

Per tant, els Socialistes ja anunciem que no assistirem hui a la presentació del projecte de la Torre del Pares, perquè “és clarament un acte electoral del PP”, perquè no se’ns ha consultat res prèviament, ni hem estat partícips en cap moment d’esta idea en què, per cert, tampoc participa la Universitat.

Així, els Socialistes de Gandia no volem fer de comparsa de l’alcalde Torró i del seu partit, ni ens sumarem als seus intents de manipulació de l’opinió pública. “Li demane a l’alcalde Torró que no utilitze els diners de tots els gandians per a pagar-se la seua pròpia campanya electoral”, ha conclós Diana Morant.