Li demanem a Torró menys propaganda i més pagar el ‘cheque empleo’ que encara li deu als empresaris

Els Socialistes de Gandia volem fer públiques les nombroses queixes que hem rebut per part d’empresaris de xicotetes i mitjanes empreses (pymes) de la nostra ciutat, perquè estan esperant des de fa quasi un any a cobrar les ajudes del Pla d’Ocupació Municipal per al foment de la contractació en la modalitat del “Cheque empleo”.

Així, estos empresaris, confiant amb què l’Ajuntament de Gandia els pagaria estes ajudes, van incrementar la seua plantilla en 1-2 treballadors perquè se’ls poguera cobrir la Seguretat Social. “Li demanem el Govern local del PP que si s’ha compromés, que pague d’una vegada”, ha assenyalat la candidata dels Socialistes a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant.

Cal destacar que mentre els empresaris ja han fet un gran esforç avançant els diners, l’Ajuntament de Gandia encara no ha pagat la part que li pertoca. Per tant, els Socialistes ens preguntem com anem a demanar més esforços als empresaris gandians que tant els costa alçar la persiana tots els dies.

“No hi ha millor manera de destruir llocs de treball que deixant tirades a les empreses de la nostra ciutat per incomplir amb allò que s’ha promés”, ha indicat Diana Morant, qui li demana a l’alcalde de Gandia, Arturo Torró “menys parlar i més pagar, és a dir, menys propaganda i projectes electoralistes que són tot fum, i que pague ja allò que li deu als empresaris gandians”.