Li demanem a Torró que deixe de fer trampes i jugue net en la campanya electoral

Davant la notificació efectuada per la Junta Electoral de Zona (JEZ) al candidat a l’alcaldia del PP, Arturo Torró, on se li ha obert un expedient sancionador per incomplir la llei electoral per tercera vegada, els Socialistes de Gandia “li demanem a Torró que deixe de fer trampes i jugue net a partir d’ara”.

“Torró no pot actuar al marge de la llei, i ha de saber que la normativa electoral és escrupolosa i igual per a tots els partits polítics”, ha assenyalat el vicesecretari general dels Socialistes de Gandia, José Manuel Prieto, qui considera que “la multa de la JEZ hauria de pagar-la el PP i no amb diners públics”.

La JEZ ha obligat a Torró a suspendre la reunió que havia convocat ahir amb comerciants del barri de Roís de Corella, així com l’acte de la signatura del conveni amb l’associació de caça i tir de Gandia prevista per a hui, davant la denúncia interposada pel PSPV-PSOE de Gandia.

Cal recordar que la JEZ ja ha atès les denúncies interposades pels Socialistes de Gandia contra les insercions publicitàries del Govern local referides a projectes, així com els panells instal·lats en diferents espais públics de la ciutat. Així, s’ha obligat al Govern del PP a retirar de manera immediata els panells disposats en espais públics i les insercions publicitàries en mitjans de comunicació referits a la Ciutat Agroalimentària, el Parc Aquàtic o la remodelació de Simancas.