Li demanem a Torró que deixe de riure’s dels grauers i de les persones amb mobilitat reduïda

“Hoy —en referència al passat divendres, 13 de febrer— visitamos el Grau y su Ayuntamiento, que ya dispone de un ascensor…”. Efectivament, segon les pròpies paraules de l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, estes dependències municipals ja “disposen” d’ascensor —mig any després d’haver-ho promès públicament—, però hui encara no funciona, com així ho reflexa una fotografia captada a les 10.30 del matí.

“Li demane a l’alcalde Torró que deixe de riure’s dels ciutadans i, en este cas, del grauers. I, sobretot, de les persones amb mobilitat reduïda que tenen el mateix dret que qualsevol altra a accedir als edificis públics municipals”, ha assenyalat la candidata socialista a l’alcaldia, Diana Morant.

Així, l’alcalde, Arturo Torró, i el regidor del PP Toni Rodríguez van “inaugurar” divendres passat, molt sonrients, l’ascensor de l’Ajuntament del Grau. Però, com és habitual, tan sols per a fer-se la foto i penjar-la, de seguida, en les xarxes socials. “Ells estaran molt contents però la realitat és que, a hores d’ara, l’ascensor no funciona. Es veu que van llevar el cartell de ‘no funciona’ per a fer-se la foto i quan se’n van anar el van tornar a col·locar”, ha indicat Diana Morant.

Cal recordar que Torró es va comprometre l’11 d’agost de 2014, durant l’acte d’inauguració de l’Ajuntament del Grau, que l’ascensor estaria en funcionament en un termini de “4-6 setmanes”, com així ho va arribar a assegurar. Han passat 4-6 mesos perquè a la fi l’ascensor s’instal·lara, però no funciona.