Li demanem als gandians que no es deixen enganyar: el parc aquàtic és la nova estafa de Torró en esta campanya electoral

Juantxo Ribes. Míting Grau.1

La candidata socialista a l’alcaldia, Diana Morant, demana al gandians que no es deixen enganyar per la “falsa promesa del parc aquàtic de Torró, perquè és una estafa com la del ‘Ahora Empleo’ de la campanya electoral de 2011”.

Juantxo Ribes. Míting Grau.2

Diana Morant va explicar, davant els vora 300 veïns que es van congregar anit a la plaça d’Orient del Grau en un míting, que “molts mesos després que els socialistes reclamàrem la informació sobre el virtual parc aquàtic, Arturo Torró diu que ens la donarà, però el dia 25 de maig, l’endemà de les eleccions. Si el projecte és ‘una realidad’, com afirmen, què té d’amagar el PP?”.

“Açò ho fa l’alcalde Torró perquè no vol que els gandians sàpiguen, abans de votar, que eixe projecte és fum, que només està en la seua imaginació i és el clau cremant a què s’agarra ara que sap que la gent no es creu les seues mentides”, ha afirmat Diana Morant.

“És un engany perquè ni té inversors, ni té els terrenys; tot és fum, però tots els gandians ja hem pagat més de 100.000 euros a uns americans per fer-se quatre fotos amb Arturo Torró al seu despatx”, ha explicat Diana Morant.