Li recordem al PP que des de l’inici de la legislatura el Govern de Gandia treballa per un model turístic consensuat

Des del Grup Municipal Socialista li recordem al regidor popular Pepe Just, en referència a unes declaracions que ha efectuat coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, que des de l’inici de la present legislatura l’actual Govern de Gandia treballa per un model consensuat amb tots els agents turístics. Prova de la voluntat del govern són les Meses de Turisme que s’han organitzat de les que, a proposta del sector, ja s’han constituït grups de treball especialitzats en el turisme familiar i esportiu. Es tracta d’una aposta ferma de l’actual executiu i del sector empresarial que busca alternatives al model “Shore” instaurat durant la passada legislatura pel govern del PP.

Pel que fa a la preparació de les futures campanyes, els socialistes li demanem al PP que estiga més atent a l’actualitat municipal, ja que durant la passada setmana els tècnics del Departament de Turisme han participat en les Fires IFTM Top Resa de París i la Plus 50 Beurs d’Utrecht. Estem parlant de dos esdeveniments destinats a professionals del sector dirigits a operadors turístics dedicats als viatges de negocis i al conegut com a turisme sènior, uns aspectes que permetran desestacionalitzar la platja en temporada baixa atraient visitants estrangers.

A més, durant esta setmana, l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i màxima responsable de turisme a la nostra ciutat, ha participat a Madrid a la seu de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) en la Spain Convention Bureau, de la qual és membre de la Junta de Govern, per tal de seguir buscant vies alternatives que permeten augmentar el nombre de visitants a la ciutat durant la temporada d’hivern.