Liduvina Gil: “Menys fotos de propaganda i més pagar a les associacions de Gandia”

“En total, 111 subvenciones que se pagarán ‘este mismo mes’ gracias a nuestra buena gestión. Este gobierno cumple, una vez más…”. Esta frase textual del compte de Facebook de l’alcalde de Gandia, Arturo Torró —del passat 13 de gener—, xoca amb la més crua realitat: les associacions gandianes, a dia de hui, encara no han cobrat el que va prometre Torró ara fa quasi un mes.

“L’alcalde ha de complir amb allò que promet. Els Socialistes li demanem a Torró que es faça menys fotos de propaganda electoralistes a l’escalinata principal de l’Ajuntament, i que pague allò que deu a les associacions”, ha assenyalat la regidora socialista Liduvina Gil.

Així, els Socialistes li reclamem al Govern local del PP més celeritat alhora d’afrontar el pagament de l’1,5 milions d’euros en subvencions a un total de 111 associacions. Cal recordar que el portaveu del Govern, Víctor Soler, va assegurar el passat 12 de gener, després de reunir-se la Junta de Govern Local que “les entitats podran disposar de les seues quanties en els primers dies de l’any”, i ara ja estem en els primers dies de febrer.

“Arturo Torró ens ha ‘entoldat’ una vegada més a mentides a tots els gandians. En este cas les associacions de la nostra ciutat, moltes d’elles de caràcter social que necessiten estes ajudes per al seu funcionament, encara estan esperant els diners que va prometre”, ha indicat Liduvina Gil.

Per últim, els Socialistes ens preguntem com podran planificar les associacions les seues activitats i despeses d’enguany, “de la millor manera possible”, com així ho va arribar a afirmar Víctor Soler.