Liduvina Gil presenta la primera Fira de Benestar Animal de Gandia que tindrà lloc el pròxim 11 de desembre

El pròxim 11 de desembre se celebrarà la primera Fira de Benestar Animal a Gandia, a la plaça del Tirant, d’11 a 20 hores. L’objectiu és conjuminar i visibilitzar la labor de l’Ajuntament de Gandia i de les associacions protectores d’animals tant de Gandia i la comarca de la Safor com de tot arreu de la Comunitat Valenciana. “Vetlem pel benestar dels animals desemparats i per donar una segona oportunitat a aquells animals que es troben en albergs a l’espera de ser adoptats per una família”, ha ressaltat la regidora de Benestar Animal, Liduvina Gil.

Totes les persones que acudisquen veuran exhibicions, sobretot de gossos, que a banda de ser animals de companyia també són ajudants o facilitadors de persones amb diversos graus de discapacitat física o psíquica, així com auxiliars de recerca de persones desaparegudes. També hi haurà exhibicions de com treballen aquests animals.

La regidora socialista ha convidat a tots a assistir a esta fira, sobretot als xiquets i les xiquetes perquè “volem conscienciar sobre els drets dels animals i la seua tinença responsable”.