Liduvina Gil representa al PSPV-PSOE de Gandia en l’executiva provincial del partit

L’agrupació local del PSPV-PSOE de Gandia estarà representada a la nova executiva provincial del partit que, des d’aquest dissabte, encapçala José Luis Ábalos. Concretament és la militant i regidora a l’Ajuntament de Gandia, Liduvina Gil, qui aportarà la paraula dels gandians a l’equip directiu, donat que ha sigut nomenada secretària en matèria de Dependència.

Gil, que va ser una de les delegades de Gandia presents al congrés que es va celebrar a València el passat dissabte, assegura sentir-se “molt satisfeta i agraïda” pel seu nou nomenament, i assegura que va a “posar-se les piles per tal de reclamar que el govern valencià faça els deures pel que fa a la Llei de Dependència, perquè estem a la cola en el compliment d’un dret dels ciutadans que més ajuda necessiten”.

Liduvina Gil
Liduvina Gil

Amb aquest càrrec en l’organisme provincial del partit, Gil veu recompensada la seua llarga trajectòria política al PSPV-PSOE i la seua tasca com a regidora a Gandia, on en 17 anys ha conduit departaments com Joventut, Seguretat, Educació, Cultura, Cooperació o Esports, entre d’altres.

A més del nomenament de Liduvina Gil, la comarca de la Safor també està d’enhorabona per la presència d’altres militants en els organismes directius del partit a la província. Així, Ábalos ha confiat càrrecs dintre de la seua executiva a l’alcalde de l’Alqueria de la Comtessa, Voro Femenia, que serà adjunt a la vicesecretaria d’Organització que ocupa Miguel Chóver, i a la regidora de Bellreguard, Dora Salavert, que serà adjunta a la secretaria de dependència de Liduvina Gil.

La presència de la comarca en l’organisme provincial es completa amb Pepa Calafat, regidora de La Font d’en Carròs, que formarà part del Comitè Provincial.