Liduvina Gil: “Torró no pot eludir la seua responsabilitat en l’actual situació del CF Gandia”

La regidora del Grup Municipal Socialista en l’Ajuntament de Gandia i anterior responsable d’esports, Liduvina Gil, ha valorat hui el descens esportiu i la delicadíssima situació del CF Gandia, així com les paraules de Torró al voltant de la mateixa i en les quals es desentenia del problema. Gil li ha recordat a Torró qui va forçar el canvi de directiva i va introduir a l’empresa VOS Marketing, motius pels quals assegura que “ara no pot eludir la seua responsabilitat”.

Primer que res, Gil ha agraït “l’actitud i professionalitat” dels jugadors i del cos tècnic del primer equip, “que malgrat les polèmiques i els deutes de l’entitat amb ells, han donat tot el que han pogut per salvar la categoria”. Però acte seguit ha recordat que, com ja ha dit en alguna ocasió, “el CF Gandia és un joguet trencat més de Torró per culpa de les seues nefastes gestions”.

Gil ha recordat que va ser el propi Torró qui, amb el seu afany per portar al CF Gandia a divisions superiors “i assemblar-se més als seus ídols Berlusconi i Jesús Gil”, va forçar i dirigir un canvi en la directiva, acabant amb un model que, amb més o menys dificultats i encert, “va aconseguir navegar en el capítol social, va pagar nòmines i va salvar la categoria sobradament” amb un pressupost que era el més baix i amb un model ajustat a la realitat econòmica. En canvi, Sanz va proposar un model “de faràndula, hostesses i fitxatges de bombo i platet”.

La regidora socialista també recorda “l’afany de protagonista en aquell moment de Torró, que es va autoproclamar president d’una gestora i va introduir a VOS Marketing, que ha sigut un fracàs”. Un afany de protagonisme que, per contra, no s’observa ara. “Torró només ha volgut estar al costat del CF Gandia en les bones i ara tracta d’espolsar-se un problema que ha creat ell mateix”. De fet, va deixar d’anar al Guillermo Olagüe després de l’espantada.

Gil ha recordat també que quan va proposar a la directiva de Benjamín Sanz, Torró va fer una sèrie de promeses que van condicionar el devenir de l’entitat. Unes promeses que, al no complir-se, han abocat al club “a la vora del precipici, la situació més greu en els més de 60 anys d’història que atresora”. I és que, segons ha dit Gil, la planificació de la temporada responia a unes aportacions que mai van arribar i que ara fan impossible que el Gandia alce el cap.

Davant aquesta situació, Gil demana a Torró que “negocie i ajude a gestionar a l’actual directiva, que ha heretat el seu desastre, el de Sanz i el d’Ollero, per tal d’evitar un descens administratiu a Preferent”, que es donaria en cas que el Gandia no puga complir amb els seus compromisos abans del 30 de juny.

Per últim, Gil ha recordat que el descens del Gandia “és l’exemple més clar de que els aires de grandesa de Torró no porten res de bo” volia portar a l’equip a Primera en poc temps i ha fracassat a la primera de canvis. En aquest sentit, Gil ha fet una analogia a la política del PP a la ciutat i ha dit que “si Torró continua portant a terme les polítiques que està realitzant, Gandia com a ciutat també perdrà el seu reconeixement guanyat en 28 anys i serà una ciutat de tercera” i ha acabat dient que “esperem que no faça l’espantada de Gandia si les coses no li van com esperava”.