L’inici del Pirata Beach Fest ja congrega milers de persones a Gandia

Gandia acull des de hui fins dissabte que ve una nova edició del Pirata Beach Fest. Un festival musical que comptarà amb l’actuació de més de 60 artistes i grups d’estils variats. Segons dades de l’organització, prop de 100.000 persones procedents de tota Espanya gaudiran durant estos dies dels concerts i més de 5.000 faran ús de la zona d’acampada que se situa al parc d’Ausiàs March ajudant així a dinamitzar el comerç del Centre Històric.

Al cartell d’esta edició destaca el concert de comiat de ZOO, a més de noms d’artistes i grups nacionals com SFDK, Natos i Waor, Mägo de OZ o Trueno, entre molts d’altres.

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat per altres membres del Govern local implicats en el dispositiu especial dissenyat per a garantir el normal funcionament de l’esdeveniment han visitat este matí la zona d’acampada i de concerts acompanyats pel director del festival, Duke Abengózar, qui ha explicat l’àmplia operació que s’ha preparat des de l’organització per als dies del Pirata Beach Fest.

Després de la visita, Prieto ha destacat que el Pirata Beach Fest ha esdevingut tot un referent nacional. “Des del principi li hem donat suport perquè créiem en esta idea i en convertir Gandia en una ciutat de festivals. A Gandia fem el millor estiu de totes les destinacions i açò també és gràcies als festivals musicals com el Pirata”.