Lliurament de premis III Concurs de cartells ‘Gandia lliure de drogues’

Amb motiu del Dia Internacional contra l’ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues celebrat el 26 de juny passat, Gandia ha guardonat aquest migdia els vencedors del III Concurs de cartells ‘Gandia lliure de drogues’ a la Biblioteca Central.

María Ferrer, alumna de 3r d’ESO de la Fundació Escolàpies, ha aconseguit un primer premi que constava d’un patinet elèctric patrocinat per Carrefour. A banda, el cartell vencedor servirà durant l’any vinent per a promocionar les diferents campanyes de prevenció sobre aquest tema que es realitzen. En segon lloc ha quedat el cartell de Yaiza Rojas, alumna de 3r d’ESO de l’IES Veles e Vents, rebent així una taula skate atorgada per Oci Urbà.

“Volem aconseguir una societat lliure de l’abús i tràfic de drogues, treballar en la cooperació internacional per a evitar el seu consum i implementar polítiques contra el mercat il·legal”, destacava la regidora de Sanitat i Polítiques Saludables, Liduvina Gil, el 25 de maig passat a la presentació del concurs.

Des d’aquest departament es continua advocant per protegir les persones més vulnerables, inclosos els xiquets, xiquetes, joves, persones que consumeixen drogues o que estan en tractament de desintoxicació. Una de les vies per aconseguir-ho és aquest concurs, que té com a objectiu que la joventut reflexione respecte a quins motius té per a dir NO a les drogues.