L’operativa d’estudiants portuguesos supera enguany els 4.500 assistents a la platja de Gandia

Més de 4.000 joves procedents de Portugal ja són a la platja de Gandia per passar unes vacances d’una setmana abans de finalitzar el batxillerat i incorporar-se als estudis superiors. Tal com han explicat Vicent Mascarell, regidor de Turisme i Platges, i Nuno Mendes, Project Manager de l’empresa Hype Travel, es tracta de la iniciativa més gran d’este tipus que s’ha fet fins ara a la nostra ciutat.

Després del paró provocat per la pandèmia, esta iniciativa pretén que els estudiants gaudisquen d’uns dies de sol, platja, esport, oci i un ampli ventall d’activitats organitzades en paral·lel.

Tal com ha explicat Mascarell, este tipus d’accions ajuden a fidelitzar turistes i donar a conéixer Gandia com a destinació a altres mercats. “Hem de tindre en compte que els adolescents són els turistes adults de demà. És evident que el turisme portugués està augmentant a la nostra ciutat i, en part, és gràcies a emprenedors com el que hui m’acompanya que, a més, ens ajuden a dinamitzar l’economia“.

Per la seua banda, Nuno Mendes ha recordat que esta operativa va tindre la seua primera edició el 2011. “Ens encanta esta destinació perquè té una platja molt bonica i a més la col·laboració de l’ajuntament ens permet desenvolupar totes les activitats previstes. Enguany som la destinació número 1 a Portugal al nostre sector i això ens permet arribar no només als més joves sinó que també dóna a conéixer Gandia als seus pares. Indirectament, estem fent una venda de destinació turística per a l’època d’estiu, i per això hem vist incrementada la presència de portuguesos a la platja de Gandia en els darrers anys. Els xics i xiques que venien el 2011 ara, ja més grans, continuen venint amb les famílies o els amics“.