López Aguilar: “Quan Torró demana alçar de nou les fronteres mostra l’Europa que persegueix el PP”

Més de mig miler de persones van assistir a l’acte central de campanya dels socialistes de Gandia en la Plaça del Rei Jaume I

Diana Morant: “Perquè Europa torne a apostar per Gandia fa falta que governe l’esquerra; ací es veuen les ganes de canvi”.

José Manuel Orengo: “A Gandia patim un govern fosc i mafiós que no està a l’altura de la ciutat, el diumenge li’l farem de saber”

 

L’acte central de campanya de les europees a Gandia va concentrar més de mig miler de persones en la Plaça del Rei Jaume I. L’eurodiputat Juan Fernando López Aguilar, en referència a l’entrevista en què Arturo Torró demanava que es tancaren de nou les fronteres a l’interior de la Unió Europea per a assenyalar que “Quan Torró demana alçar de nou les fronteres mostra l’Europa que vol el PP”. El seu discurs va posar l’accent en quin “el treball dels socialistes no és frenar a la dreta sinó derrotar-la” i va indicar que “els que envien el missatge que som el mateix, els de les sopes de lletres, tertulians i oportunistes, no volen que perda la dreta; volen no guanye el PSOE. No som el mateix: som l’oposat” i va citar les lleis aprovades durant el seu mandat com a Ministre de Justícia amb les promogudes per Gallardón, amb especial la llei de l’avortament que “vist el masclisme de Cañete es comprèn perfectament”. López Aguilar va recordar que “les xifres del govern del PP han empitjorat les del govern socialista, que va viure el més dur de la crisi” i que Estats Units, origen de la crisi, “ha eixit ja d’ella gràcies a les mesures d’estímul econòmic i creació d’ocupació que la dreta es nega a aplicar a Europa”.

El secretari general del PSPV-PSOE a Gandia, José Manuel Orengo va assenyalar que “Gandia pateix un govern fosc i mafiós que no està a l’altura de la ciutat” pel que “el diumenge tenim una bona oportunitat perquè s’assabenten”. Després de recordar que en els últims comicis europeus el PP va guanyar per 23 punts als socialistes, va proposar “imagineu que el diumenge els guanyem. Es desfarien com un azucarillo”. Orengo va indicar que de la crisi “només eixirem amb més democràcia, més Europa i més activisme” i que “l’instrument per a aconseguir-ho és el partit socialista, on caben tots els progressistes responsables capaços de sumar per a derrotar a la dreta”.

La secretària d’organització socialista, Diana Morant va destacar que “Els socialistes estem en el carrer, amb la gent i no tancats com va fer el PP”. Al seu torn, va recordar que Gandia li deu molt a Europa i votar el diumenge és una manera d’agrair-ho. “Perquè Europa torne a apostar per nosaltres hem d’aconseguir que torne l’esquerra al poder”.