Lydia Morant: “És per a riure que el regidor de la Púnica a Gandia parle de contractacions a dit”

La regidora d’Esports, Lydia Morant, ha lamentat que el portaveu del Grup Municipal Popular, Víctor Soler, continue posant dubtes i problemes a la gestió i processos de contractació en la Piscina del Grau. “Tal vegada Soler estiga fent oposició al seu propi Govern de l’anterior legislatura. Així, és per a riure que el regidor de la Púnica en Gandia parle de contractacions a dit”, ha assenyalat Morant.

L’edil socialista  ha indicat que la situació que es viu a la Piscina del Grau, “és la que és perquè hem hagut d’arreglar l’empastre que el PP va deixar en l’empresa pública IPG. Li demanem a Víctor Soler que ens deixe treballar, ja que este centre esportiu funcionarà millor que mai i no serà gràcies a ell o el seu partit”.

La responsable d’Esports ha explicat que els dos contractes que estan fent-se pel sistema de negociat sense publicitat, encara estan en procés administratiu. “Un contracte correspon a l’adquisició de la caldera de la piscina, perquè no volem caure en el mateix defecte que en l’anterior legislatura del PP, on costava més l’assistència que la reparació, ja que el servei tècnic estava a Barcelona. Volem que opten empreses de la zona perquè el servei tècnic per a reparar la caldera estiga molt més a prop”, ha comentat Morant.

Pel que fa al contracte d’atenció al públic, de manera transitòria s’ha realitzat per negociat per a poder donar un servei als usuaris de la Piscina del Grau. “L’Ajuntament ja està treballant en la concessió administrativa mitjançant un concurs que serà obert per a la gestió integral de la Piscina del Grau, un procediment que pot durar uns mesos”, ha assenyalat la regidora d’Esports.

Lydia Morant també ha volgut recordar que l’actual Govern “és el més transparent i, amb menys assessors, que ha tingut Gandia”. D’esta manera, en la present legislatura els contractes que fan des de l’Ajuntament de Gandia es poden consultar des de la pàgina web del consistori i, és per això, que res s’escapa del control de ningú. “Al contrari del què passava a l’anterior legislatura, quan eren els agents de la UCO de la Guàrdia Civil els que havien de demanar al govern la documentació de contractes obscurs, opacs i tramposos”, ha indicat la responsable d’Esports.

Cal recordar que ara el 70% dels criteris amb els quals s’adjudica cada plec i cada contracte d’este Ajuntament són absolutament objectius, mentre que durant la legislatura del PP tan sols suposaven el 30%.