Lydia Morant presenta la II Cursa de les Empreses de la Safor-ESIC que tindrà lloc el pròxim diumege

La regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada del president del Club d’Atletisme Safor-Teika, Vicent Boscà, i de  l’assessora del Departament de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer, ha presentat este matí la segona edició de la Cursa de les Empreses de la Safor-ESIC, que tindrà lloc el pròxim diumenge 21 de novembre amb eixida i arribada a la plaça del Jardinet, a partir de les 9.30 hores.

Es tracta d’una cursa que pren força després de l’èxit de participació de la primera edició en la qual es van donar cita 800 corredors i corredores procedents d’un centenar d’empreses amb un gran ambient de companyonia. “Amb l’objectiu de fomentar hàbits de vida saludables i dur a terme una activitat esportiva i d’oci amb els companys de treball, la Cursa de les Empreses és una esplèndida ocasió per a fomentar els valors de l’esport associats a l’empresa i promoure l’esport en este entorn. També servix per a sensibilitzar, en l’àmbit de l’empresa i de la importància que té hui dia practicar esport de manera regular”, ha destacat la regidora socialista.

S’hi pot participar per equips de dos, tres i quatre integrants, femenins, masculins o mixtos. O bé de forma individual en dues categories: autònoms i col·legiats. Enguany, com a novetat, el Servei d’Esports col·laborarà amb tots els treballadors i les treballadores de l’Ajuntament que vulguen participar-hi fent-se càrrec del dorsal i la samarreta de tots ells.

La prova serà de 6,7 km en dos voltes, una més curta que l’altra. Cada empresa podrà fer tots els equips que desitge. El temps final de cada equip el donarà l’últim dels integrants del conjunt. A més, comptarà amb totes les mesures de seguretat enfront de la covid-19 i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, Policia Local, Protecció Civil, Creu Roja. Hi haurà tres premis per categoria, així com a l’equip amb la millor samarreta.

“Cal agrair el suport del departaments d’Esports i Comerç de l’Ajuntament, així com de les empreses col·laboradores i del més d’un centenar de voluntaris. A poc a poc s’està consolidant l’esdeveniment, seguint l’experiència de la Cursa de la Dona”, ha assegurat el president del CA Safor-Teika.