• Regidora delegada d’Igualtat, Diversitat i LGTBI
  • Regidora delegada de Gent Gran
  • Presidenta de la Junta de Districte de Benipeixcar
  • Presidenta de la Junta de Districte del Raval
  • Membre del Consell Institucional de la Comissió Executiva Local del PSPV-PSOE de Gandia
  • Contacto:

Va estudiar EGB en el col·legi Abat Sola de Gandia. És auxiliar administratiu, però el que veritablement li ompli és el voluntariat. Ha treballat portant la publicitat d’algunes empreses. A més, ha sigut treballadora en el sector de l’òptica més de deu anys. Ha estat vinculada a la Col·legiata de Gandia, on ha sigut catequista de comunió durant més d’una dècada.

En 2014 entra a formar part de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) en Gandia com a voluntària. Ací és on va desenvolupar la seua tasca més important, en veure l’ajuda que necessitava la gent i tot el que podia aportar. Així, es bolca per complet en esta associació amb l’objectiu de fer-la gran i aconseguir recaptar diners per a la investigació i l’ajuda als pacients i familiars que lluiten contra esta malaltia.

L’any 2014 es realitza la I Cursa Solidària contra el Càncer, un esdeveniment que hui en dia s’ha convertit en un referent per a la ciutat de Gandia.

En 2017 és nomenada presidenta de l’AECC en Gandia, impulsant una gran quantitat d’activitats, com ara ‘Núvies per al record’, ‘Remant contra el càncer’, campionats de futbol infantil, concerts benèfics, sopars solidaris, espectacles de màgia… A més dels tallers que s’efectuen diàriament en la nova seu on acudixen professionals, voluntaris, pacients i familiars.

Des de fa uns anys, AECC Gandia aconseguix quedar en el primer lloc d’aquells municipis que més diners recapten per a la investigació contra el càncer, convertint-se així en una de les ciutats més importants de la Comunitat Valenciana per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

El 4 de març de 2023 va ser una de les tres dones homenatjades a la setena edició de l’acte d’homenatge de la ciutat a les seues dones, per la seua trajectòria i la seua tasca a la seua Gandia natal.