Mascarell: “Amb l’ampliació dels serveis de la platja durant l’octubre ajudem el sector turístic a què prolongue la temporada”

El regidor socialista Vicent Mascarell, que dirigix l’àrea de Turisme i Platges a l’Ajuntament de Gandia, ha comunicat que es prolongaran els serveis a la platja durant tot el mes d’octubre. Esta mesura respon al fet que les circumstàncies que s’estan donant en altres punts del territori espanyol, fan que molts propietaris de segones residències que estan jubilats o que poden teletreballar han decidit allargar la seua estada a la platja, el que ha repercutit en una major demanda dels serveis a l’arena.

“Amb esta mesura pretenem donar més seguretat i serveis a l’arena i, d’esta manera, ajudar a tot el sector perquè puga prolongar la temporada tot i estar treballant en unes circumstàncies difícils“, ha assenyalat Mascarell, qui ha afegit que “ens agradaria que les circumstàncies foren unes altres, però esta debilitat de Gandia que era tenir menys places hoteleres i moltes segones residències, s’ha transformat en una fortalesa“.

D’altra banda, i amb motiu del dia internacional del Turisme, l’edil socialista ha recordat que des del Departament de Turisme s’ha organitzat demà diumenge, 27 de setembre, un esdeveniment que unix la gastronomia i la música que començarà a les 12.30 hores al passeig marítim de la platja de Gandia a l’altura de la Colònia Ducal.

Un esdeveniment en el qual col·laborarà l’Associació Gastronòmica Fideuà de Gandia i on els integrants de ‘Paella & Songs’ aprofundiran en la unió existent entre la música i la gastronomia, en este cas la fideuà, aconseguint així un maridatge entre la cuina i la cançó que transcorre amb total naturalitat i que al mateix temps ens proporciona una experiència singular. La iniciativa es desenvoluparà amb totes les mesures de seguretat que requerix la situació de nova normalitat pel que hi haurà control d’aforament i també serà retransmesa per ‘streaming’ per a les xarxes socials