Mascarell: “El senyor Soler s’ha d’aclarir amb la seua proposta per al trànsit de la primera línia de la platja, la qual és un destrellat”

El regidor socialista Vicent Mascarell, responsable de Turisme i Platges, ha respost a les propostes efectuades pel Partit Popular de Gandia sobre les restriccions al trànsit en el passeig marítim Neptú de la platja. Mascarell ha valorat la proposta dels populars, assenyalant que “el primer que ha de fer el senyor Soler és aclarir-se amb la seua petició, perquè és un destrellat de propostes i d’horaris incomprensible”.

Cal destacar el canvi de posició del PP sobre esta mesura que ha estat consensuada amb el sector turístic de la nostra platja, que ha passat ara a un no rotund a la iniciativa amb la qual s’ha aconseguit fer compatibles els usos de l’hostaleria i el comerç, amb ampliar espai per a la ciutadania donades les exigències de la pandèmia. “Crec que este canvi de postura avala la decisió que va prendre el Govern local este estiu”, ha indicat.

L’edil socialista ha recordat que “l’estiu no s’ha acabat i la temporada turística encara menys. Mantindrem totes aquelles iniciatives que han funcionat durant l’estiu i que ens han ajudat a mantindre la seguretat sanitària i l’activitat comercial i hostalera a la nostra platja”.

Per tot açò, mentre dure la temporada turística i hi haja empresaris disposats a continuar treballant a la platja, el Govern de Gandia continuarà apostant per aquests empresaris i per un model de ciutat que prioritza l’amabilitat dels espais i la seguretat dels vianants enfront d’aquells que pensen que el cotxe és la solució a tots els problemes”.