Mascarell: “La mentida i la difamació és la resposta dels covards”

Tal i com es va anunciar ahir, el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, ha formalitzat hui davant el jutjat una denúncia per injúries i calúmnies contra el regidor d’Economia i Hisenda de Gandia, Guillermo Barber, per les declaracions efectuades en roda de premsa contra la seua persona —i davant el fet que Guillermo Barber no ha fet una rectificació pública i continua en la seua tàctica de difamació als regidors socialistes—.

Els Socialistes de Gandia reiterem que no existeix cap “caixa black”, ni “targetes black” en l’Ajuntament. Per tant, hem sol·licitat un certificat a la Intervenció Municipal perquè es determine l’existència o no de “caixes black” i “targetes black” al consistori gandià, com així ho ha assegurat públicament el regidor del PP Guillermo Barber.

“La mentida i la difamació és la resposta dels covards”, assenyala el portaveu socialista, Vicent Mascarell, qui considera que el regidor Guillermo Barber segueix llançant mentides i falsedats a l’opinió pública gandiana.

Els regidors del Grup Municipal Socialista no anem a plegar-nos davant les continues amenaces i persecucions que estem patint per part del Govern del PP. Per això, els Socialistes de Gandia oferim front a la indecència, decència; front a la mentida, sempre dir la veritat; front a governants dèspotes, representants públics honrats; i front a l’opacitat, claredat”.