Mascarell: “L’alcalde ja no paga ni a Cocoloco i per això la seua festa ens costarà 2 milions d’euros”

Després de conèixer que l’empresa propietària de la discoteca Coco Loco reclama a l’Ajuntament de Gandia una indemnització de dos milions d’euros després d’haver cesat en la seua activitat, el PSPV-PSOE de Gandia s’ha mostrat rotund, en assegurar que “l’Alcalde ha incomplit fins i tot la seua paraula a la discoteca, a qui va prometre el trasllat a canvi de pagar el lloguer del local”. És l’impagament del lloguer per part de l’Ajuntament el que motiva a l’empresa a reclamar la indemnització.

El regidor Vicent Mascarell ha afirmat que “l’Alcalde ja no paga ni a Cocoloco i per això la seua festa va a costar-nos dos milions d’euros als gandians”. “En la festa del PP de Gandia ells conviden, però tu pagues. L’Alcalde empresari ja no sap ni negociar. Tanca un lloguer amb l’empresa que després no paga, i com no té paraula ara l’empresa ens reclama els diners”, ha afegit Mascarell.

El regidor socialista Vicent Mascarell ha assegurat que l’Alcalde està “incapacitat per a parlar de bona gestió. Cada dia que passa devem més diners a la ciutat amb els seus negocis i operacions fosques”.

Els Socialistes de Gandia demanarem responsabilitats patrimonials a Arturo Torró i els dirigents populars que autoritzaren esta operació si finalment l’Ajuntament es veu obligat a efectuar el pagament de la indemnització.