Mascarell: “Lamentem que el PP aprofite el Dia Mundial del Turisme per a parlar mal de Gandia”

El regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell, ha volgut lamentar les inoportunes crítiques del Grup Municipal del PP a la política turística del Govern de Gandia, “que aprofita el Dia Mundial del Turisme per a parlar mal de la nostra ciutat. Una efemèride que fem servir des del sector per a seguir fent esforços per a posicionar-nos”. I es que l’edil socialista ha assegurat que, al contrari del que diu el PP, la temporada turística a Gandia no ha finalitzat: “Som de les primeres platges en obrir al mes de març i de les últimes en tancar el 15 d’octubre. Per tant, ja tindrem temps de fer balanç de les bones dades d’ocupació, que el sector ens està passant”.

Mascarell ha desmentit també la falta de conjunció turisme-esport, ja que per al Govern local és una prioritat com demostra l’etapa de la Volta Ciclista a Espanya, proves consolidades com la 10K o moltes activitats esportives contemplades dins la programació ambiciosa del departament, juntament les culturals.

“Mentre el PP critica la inacció, nosaltres este cap de setmana hem organitzat rutes i visites guiades, hem estat presents a la Fira de les Comarques de València, a la fira Alacant Gastronòmica amb la marca ‘Tasta Gandia’ i un showcooking a càrrec del prestigiós xef Chema Soler o anirem a la fira de turisme de Bilbao el cap de setmana vinent”, ha assenyalat.

Finalment, el responsable de Turisme ha posat com a exemple l’aprovació a la Junta de Govern Local de hui dilluns d’un projecte ambiciós per a la platja: la segona fase de la remodelació de la calçada del passeig marítim, pressupostada en 1,7 milions d’euros.