Mascarell: “Tenim la necessitat de demanar ajuda a la Generalitat i la Diputació per la ruïnosa gestió del PP a Gandia”

El diputat provincial de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, ha destacat l’interés mostrat per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, perquè arribe a la capital de la Safor una inversió d’un milió i mig d’euros per tal d’acabar amb una sèrie de punts negres en carreteres de la xarxa de la Diputació de València que passen per la nostra ciutat.

Seguí ha comparegut en roda de premsa, juntament amb el regidor de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana, Miguel Ángel Picornell, i el coordinador general d’Urbanisme, Vicent Mascarell, per a informar d’estes infraestructures necessàries per a Gandia.

Picornell ha remarcat que el més important d’este inversions és acabar amb certes mancances que té la ciutat en matèria de seguretat viària.

Mascarell ha indicat que espera que la relació entre la Diputació de València i l’Ajuntament de Gandia seguisca, “una tasca que sembla més senzilla a causa del fet que Diana Morant és tant alcaldessa com diputada provincial, però que també es veu facilitada pel compromís que té la Diputació en ajudar a una Corporació que està, clarament, arruïnada i endeutada”.

El coordinador general d’Urbanisme també ha assenyalat: “Sembla que ho dic en broma però ho dic seriosament, el departament d’inversions de l’Ajuntament de Gandia no està a l’Ajuntament, sinó que està a la Generalitat i la Diputació. Tindrem la necessitat imperant de demanar ajuda a estes administracions per a salvar les carències de partides d’inversions que ens ha dut la ruïnosa gestió del PP a Gandia”.

Les inversions previstes consistixen en la construcció d’una rotonda a la carretera Natzaret-Oliva, a l’altura del Club de Tennis en la platja, amb un pressupost de 220.000 euros.

També s’invertirà en la millora de la cuneta de la carretera Gandia-Barx, una actuació valorada en més de 200.000 euros.

Per últim, s’actuarà en un autèntic punt negre de les carreteres de la  nostra comarca: l’encreuament de la carretera de la Vital amb la Natzaret-Oliva. Així, es construirà una rotonda a càrrec del Ministeri de Foment, que destinarà un milió d’euros.