“Menys fantasies megalòmanes i més diners perquè no torne a caure el sostre del poliesportiu”

Davant la caiguda, este matí, del fals sostre de l’accés  des dels vestuaris a la piscina coberta del poliesportiu de Gandia, des del Grup Municipal Socialista li demanem al Govern local del PP “menys inversions en fantasies megalòmanes que mai es portaran a terme i més diners per al manteniment de les infraestructures esportives”, perquè no tornen a caure més sostres que posen en perill als usuaris d’estes instal·lacions.

Així, la regidora socialista, Liduvina Gil, sol·licitarà explicacions al respecte d’este fet —que no és un cas aïllat— en la reunió del Consell d’Administració de la Fundació Esportiva Municipal convocat esta mateixa vesprada. “Els Socialistes hem denunciat reiteradament durant la present legislatura l’abandonament de les instal·lacions esportives municipals per part del Govern local del PP, amb una carència total en el manteniment i la neteja de les mateixes”, ha destacat Gil.

Els Socialistes som conscients que algunes instal·lacions esportives són antigues i amb el pas del temps van deteriorant-se, per això proposàvem en el programa electoral de 2011 un projecte de reforma global del poliesportiu municipal. “Mentre el PP només està invertint en grans esdeveniments i ‘saraos’, deixa de costat l’esport social i de base sense preocupar-se per un mínim manteniment de les instal·lacions esportives de la nostra ciutat”, ha assenyalat la regidora Liduvina Gil.

Este abandonament es pot visualitzar amb què Units pel Bàsquet Gandia ha de fer front a les reparacions del marcador electrònic del pavelló cobert o  la caiguda de la talla en el pavelló d’esgrima, entre altres casos que afecten a la seguretat dels usuaris de les instal·lacions esportives municipals.