Més de 360 persones ja han participat en alguna de les activitats del programa Incorpora’t

La regidora de Benestar Social, Inclusió i Famílies, Inma Rodríguez, ha mostrat satisfacció per l’acollida i els resultats que està tenint el programa Incorpora’t. Un programa d’itineraris integrats d’inclusió laboral adreçat a persones en situació o risc d’exclusió social, finançat al cent per cent per la Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge que compta a més amb el cofinançament dels fons de la Unió Europea Plus, inclosos dins del contracte -programa 2021-2024. Així, des que ha començat a funcionar, més de 360 persones han fet alguna de les activitats del programa.

Dins de la programació, durant el mes de setembre s’ha realitzat a l’Urbalab un taller destinat a explicar els perfils més demandats a la comarca de la Safor que va tindre una acollida excel·lent, ja que va aportar als interessats informació important a tindre en compte a l’hora de facilitar el fet d’aconseguir una feina.

“Podem fer una valoració molt positiva de l’acollida que està tenint el programa i continuarem treballant en esta i altres línies que ens permeten donar a totes aquelles persones que ho necessiten les eines que posteriorment els permetran accedir al món laboral”, ha indicat la regidora socialista.