Més de 2.000 persones ja han sol·licitat la targeta ‘Gandia por ti’

Més de 2.000 persones ja tenen la targeta ‘Gandia por ti’ a penes 24 hores després de l’obertura de les oficines de turisme a la ciutat i la platja. Esta targeta és una iniciativa de l’empresariat local que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia. La targeta ‘Gandia por ti’ oferix descomptes de fins al 20% als ‘necessaris’, els professionals que estan treballant en primera línia per a lluitar contra la pandèmia del coronavirus.

Gandia sempre ha demostrat que és una ciutat solidària i compromesa. Per tant, esta campanya és un homenatge dels gandians a tots aquells que han treballat durant la pandèmia i que amb el seu esforç han permés que uns altres pogueren quedar-se a casa.  Esta iniciativa és una prova de l’esforç que està duent a terme l’hostaleria i el turisme a la nostra ciutat per a homenatjar estos professionals”, ha indicat el regidor socialista Vicent Mascarell, responsable de Turisme i Platges.

Amb esta campanya, vigent fins al 31 de desembre de 2020, els treballadors que han combatut el virus des de primera línia gaudiran de diversos descomptes en qualsevol dels prop de 60 establiments que fins ara s’han adherit a este programa. Les empreses que formen part de ‘Gandia por ti’ són hotels, apartaments turístics, càmpings, restaurants, gelateries, xiringuitos de platja, comerços, empreses d’esports nàutics, museus i els dos centres d’interpretació de la ciutat.

Així, les persones interessades hauran d’acudir a una de les tres oficines de turisme de Gandia, i acreditar que formen part de qualsevol d’estos col·lectius: sanitaris i professionals d’hospitals, centres de salut i residències; farmacèutics; personal de supermercats i d’empreses d’alimentació; Exèrcit; Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat; transportistes; treballadors de Correus i serveis de neteja i jardineria.

Els hotels oferiran descomptes de fins al 15%, els apartaments turístics i càmpings del 5% i les cases rurals del 10%. En el cas dels restaurants, bars, museus, turisme actiu i comerços, la promoció serà de fins al 20%. El llistat d’establiments adherits a esta promoció estarà disponible a visitgandia.com