Militants i simpatitzants aproven per unanimitat el Programa de Govern dels Socialistes de Gandia

Juantxo Ribes. Asamblea  8

Els militants i simpatitzants van aprovar dissabte passat, 18 d’abril, per unanimitat el Programa de Govern amb què els Socialistes de Gandia es presentaran a les eleccions municipals del 24-M en el transcurs de la Convenció que es va celebrar al Palau dels Borja.

En la redacció del Programa, que recull 330 propostes, han participat “més de 1.000 persones, de col·lectius i entitats socials i desenes de ciutadans anònims que han donat un pas endavant, en companyia nostra, per canviar una realitat que no els agrada. No és cert que a la gent no li importa el que li passa a Gandia i hem tornat a donar una lliçò de participació ciutadana”, ha dit Diana Morant, la candidata socialista a l’Alcaldia.

El Programa de Govern “que és sincer i que té els peus al terra i al carrer”  marca com a irrenunciables compromisos com ara la creació d’ocupació “amb el recolzament a emprenedors, pymes i empreses perquè facen millor el que ja saben fer” dins de l’àmbit comarcal; el canvi en la manera de governar “tenint com a prioritat a les persones, una gestió econòmica responsable i transparent”; la reforma de l’antic hospital Francesc de Borja on “ens comprometem a dedicar-lo a usos socio-sanitaris perquè continue sent un motor de dinamització econòmica ara que ha obert el nou hospital”; a conservar la platja de l’Auir, “els terrenys de la qual volem revertir a titularitat pública” i a fer de Gandia, de nou, “un referent cultural i educatiu”, ha explicat la candidata a l’Alcaldia.

 “Gandia necessita un canvi, passar pàgina de quatre anys perduts; Gandia necessita un govern de gent preprada, honrada i que pense en el bé comú de tots els gandians. Este Programa de Govern és el nostre compromís amb els ciutadans i la garantia del canvi que reclamen els gandians”, ha afirmat Diana Morant.