Musicalitza’t finalitza la seua tercera edició

El Departament de Polítiques Educatives de l’Ajuntament de Gandia va celebrar el passat divendres la cloenda del projecte Musicalitza’t. Al voltant de 800 alumnes acompanyats pel seu professorat de música van acudir a la plaça de Sant Josep per gaudir del concert d’un quintet de vent. L’alcalde de la ciutat, José Manuel Prieto, i la regidora del Departament, Carmen Fuster, van acudir a l’acte.

Tal com ha explicat la regidora socialista, els i les alumnes van gaudir de l’actuació musical, però també van tindre l’ocasió de socialitzar entre tots els centres participants. “El projecte Musicalitza’t vol ser i és una pràctica innovadora a l’escola. Pretén incorporar en el repertori de l’acció musical als centres educatius actuacions en directe en les que ells puguen formar part activament”, ha destacat.

Musicalitza’t és possible per la implicació del professorat de música. Per això, Fuster ha volgut agrair “la seua aplicació, esforç i passió”. Segons ha afegit, “la música és una eina d’inclusió i cohesió del grup en l’entorn escolar” i, per esta raó, amb este projecte s’aconseguix una difusió més enllà de les aules a través de l’organització d’activitats com les cloendes de les tres edicions ja portades a terme a Gandia per “mostrar i compartir tot el treball de l’alumnat i el professorat a les aules de música”.