Nacho Arnau: “És lamentable que el PP decidisca no sumar en un moment clau com el que vivim”

El regidor socialista Nacho Arnau, responsable de Trànsit i Mobilitat, ha respost hui a les crítiques efectuades per part del Partit Popular sobre els elements que s’han utilitzat per a posar en marxa el tancament al trànsit de la primera línia de la platja de Gandia.

En primer lloc, Arnau ha lamentat que el PP decidisca no sumar en un moment clau com el que vivim. “Esta actuació és una mesura acordada i consensuada amb el sector turístic, que complix una reivindicació històrica dels veïns de la platja com és que La Marina Gandiense passe a circular pel carrer Clot de la Mota, ajudant d’esta manera a l’hostaleria”, ha indicat l’edil socialista, qui ha afegit que “encara així, els populars critiquen i denuncien sense importar-los danyar la imatge de la nostra platja i l’alarma que puguen projectar en els nostres potencials visitants”.

Nacho Arnau també ha destacat que els elements que s’han utilitzat “són provisionals i que, amb això, s’ha volgut causar un impacte visual important en la ciutadania perquè assumisca que s’ha produït un gran canvi en la forma de circular per la platja de Gandia”.