Nacho Arnau obri el curs ‘Humanisme, prevenció social i drets de convivència en la diversitat’ de la 38 UEG

El regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, va participar divendres passat com a ponent en una de les activitats organitzades dins de la XXXVIII edició de la Universitat d’Estiu de Gandia (UEG). La trobada, celebrada a l’edifici Tossal sota el títol ‘Humanisme, prevenció social i drets de convivència en la diversitat’, va permetre que els assistents compartiren reflexions sobre este àmbit.

“Les actuals societats estan marcades per la diversitat com un dels seus trets més característics, conformades per persones que s’identifiquen amb diferents formes de sentir i de viure. No obstant això, ens trobem en una època on drets que semblaven consolidats es troben en regressió”, va afirmar l’edil socialista, qui va recordar els episodis d’agressions que s’estan produint en alguns països on es persegueix a persones pel simple fet de ser diferents.

“Des de les institucions i des de l’Ajuntament de Gandia, vetllarem per la integritat de totes les persones que integren la societat”, va recalcar Arnau.