Nacho Arnau presenta les noves motos de la flota de vehicles de la Policia Local

La Policia Local de Gandia compta des d’esta setmana amb nou noves motos destinades als seus agents. Tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Nacho Arnau, l’adquisició s’emmarca dins del Pla de Modernització de vehicles i del material que disposen els policies.

Es tracta de motos de més cilindrada, amb accessoris especials per ajudar a dur a terme la tasca dels agents com maletes laterals per guardar material, un kit led de senyalització, disposen de megafonia a més de defenses laterals per a protegir els agents en cas de caiguda, entre altres característiques.

“Sempre estem intentant millorar la qualitat de servei dels agents i els materials i eines de què disposen. Són motos que estan 18 hores al dia de servei, raó per la qual, de moment, la tecnologia disponible ens impedix que siguen elèctriques”, ha explicat l’edil socialista.

Els vehicles han estat adquirits després del seu corresponent procés administratiu mitjançant la fórmula d’arrendament financer sense opció de compra per 200.000 euros (IVA inclòs) i el contracte té una durada de quatre anys.

A més, Arnau ha destacat que, a l’igual que l’any passat, s’han instal·lat les dependències policials de la platja de Gandia situades al passeig Marítim, número 45. “La pandèmia ha posat en valor alguna de les unitats de la Policia Local i una d’elles ha estat la unitat de quads. D’esta manera podem tindre estos vehicles molt propers a la primera línia de platja i actuar de manera immediata en cas que siga necessari”, ha destacat.

D’altra banda, el regidor de Seguretat ha informat que les dependències de la platja permeten atendre a la ciutadania, aportar informació i disposen d’espais per als agents com banys, dutxes i vestidor.