No descartem acudir als tribunals perquè el PP complisca amb la biodiversitat en el parc de Sant Pere

Els Socialistes de Gandia ens adherim a les demandes de la plataforma Salvem el Parc de Sant Pere, en el sentit que esta entitat ha sol·licitat un estudi per tal de conéixer l’impacte que tindria en esta zona verda el projecte de reforma que vol portar a terme el Govern local del PP. “Així, mamprendrem les mesures legals que considerem oportunes i no descartem acudir als tribunals per tal que l’Ajuntament de Gandia complisca un conveni que va signar en 2013 on es comprometia a augmentar i garantir la biodiversitat urbana”, ha anunciat la regidora socialista Liduvina Gil.

Així, si atenem a l’estudi sobre l’avifauna del parc de Sant Pere que ha efectuat el biòleg Daniel Guijarro es confirma que les actuacions que pretén portar endavant el Govern del PP tindran un evident impacte negatiu sobre les 9 espècies protegides que nidifiquen al mateix. “Esta polèmica reforma, amb l’obertura de nous accessos i el formigonat d’explanades, no agumenta la biodiversitat, sinó que contribueix a disminuir-la”, ha assenyalat Gil.

D’altra banda, des del Grup Socialista encara estem esperant que el regidor del PP Guillermo Barber es digne a convocar la Junta Districte de Roís de Corella per a presentar el projecte definitiu de remodelació del parc, com així es va comprometre en el plenari ordinari del passat 12 de febrer. “Està vist que el Govern del PP començarà les obres sense tindre la dignitat de convocar la Junta del Districte. Amb esta actitud menysprea als representants d’este òrgan de participació”, ha remarcat Liduvina Gil, qui entén que “és de covards no voler escoltar posicionaments divergents i imposar un projecte tant rebutjat i innecessari a hores d’ara”.