No hi haurà diners per a robar i corrompre, però sí per a prestar serveis públics de qualitat a les persones

La candidata socialista a l’alcaldia de Gandia, Diana Morant, va rebre ahir a María José Mira, que encapçala la llista autonòmica del PSOE per la província de València en les eleccions del pròxim 24 de maig. (Ximo Puig, candidat a la presidir la Generalitat, és el número 1 de la llista per Castelló).

Juantxo Ribes (Diana Morant i María José Mira)

Diana Morant i María José Mira –economista i fins a la seua entrada en política directora general de l’Associació de Residències i Serveis a Persones Dependents de la Comunitat Valenciana (AERTE) – van visitar ahir residències de majors i, posteriorment, es van reunir amb diversos col·lectius sociosanitaris de Gandia en el Palau Ducal.

Segons va explicar María José Mira, la política de benestar social del Consell de la Generalitat presidit per Ximo Puig “estarà centrada en les persones. Tota la lluita del PSOE i dels nostres avis i pares per tindre un fort Estat del Benestar, amb una sanitat i una públiques i de qualitat per a totes les persones serà el nostre objectiu en el govern”.

“Amb el PP els nostres drets s’han trencat i anem a recompondre’ls. Tenim el compromís de posar de nou en funcionament la Llei de la Dependència que vam crear per a respectar els drets de les persones que patixen alguna dependència i que el PP a la Comunitat Valenciana ha corromput”, va dir la número 1 de la llista autonòmica del PSOE per València.

María José Mira va afirmar que “per al que no hi haurà diners és per a robar i per a corrompre; sí per a prestar serveis públics i de qualitat a les persones”.