Noves proves de la implicació del PP de Gandia en el ‘Cas Púnica’

La Comissió d’Investigació sobre la relació del ‘Cas Púnica’ amb el Govern local del PP ha tret a la llum nova informació. Així, diverses factures que s’han aportat de Madiva Editorial —la segona empresa de l’empresari empresonat per presumpta corrupció Alejandro de Pedro— demostren que De Pedro també va facturar a l’Ajuntament de Gandia en concepte de publicitat. Casualment, l’altra empresa facturava la mateixa quantitat mensual que EICO: 1.210 euros al mes.

“Així, esta Comissió ha revelat noves proves de la implicació del Govern del PP en el Cas Púnica que està investigant el jutge de l’Audiència Nacional, Eloy Velasco”, ha indicat el portaveu del Grup Municipal Socialista, Vicent Mascarell, “malgrat que la documentació que s’ha aportat en esta comissió és insuficient i incompleta”. Així, encara falten moltes factures de EICO Manegement Reputation S.L. que no han sigut mostrades en esta Comissió.

“Per tot açò, el Govern d’Arturo Torró està mentint al jutge Velasco, ja que ara s’ha demostrat que existeixen més factures”, ha destacat Mascarell, qui ha recalcat que “el jutge que instrueix el ‘Cas Púnica’ no té una informació completa”.

L’empresari Alejandro de Pedro tenia muntada a la Comunitat Valenciana una xarxa de pàgines web i diaris digitals amb la denominació ‘Ahora’ pertanyents a l’empresa Madiva Editorial i Publicitat S.L. Així, l’Ajuntament de Gandia va facturar publicitat a la capçalera digital ‘Ahora Gandia’, els continguts de la qual se centraven a difondre la informació oficial municipal i enaltir, sense pal•liatius, la tasca del govern d’Arturo Torró, denostant en tot moment als Socialistes de Gandia.

La seu d’esta empresa és la mateixa que EICO Management Reputation S. L., que a partir de l’arribada al poder d’Arturo Torró, va cobrar pels seus serveis durant els anys 2012 i 2013 una quantitat fixa mensual propera als 1.200 euros, per “treballs de posicionament online per a tot el contingut generat en l’Ajuntament de Gandia”, segons consta en el concepte de les factures.

Cal destacar que el Grup Municipal Socialista ja va remetre el passat mes de novembre una sèrie de documentació relacionada amb el Govern local del PP i l‘Operació Púnica’, al titular del Jutjat d’Instrucció número 6 de l’Audiència Nacional, Eloy Velasco, davant la falta d’explicacions per part de l’alcalde de Gandia, Arturo Torró.