Obert el termini per a sol·licitar les ajudes del Pla Renhata

A partir de hui, 1 de febrer, fins al 13 d’abril es podran sol·licitar les ajudes del Pla Renhata, unes subvencions dirigides a reformar banys o cuines i, també, aquelles obres destinades a facilitar l’accessibilitat a persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda i que milloren la seua autonomia a l’ús de l’habitatge.

Per a més informació, es podrà contactar amb l’Oficina d’Habitatge i Regeneració Urbana (plaça del Tirant, Gandia) pels canals habituals, presencial o telemàtic. L’horari d’atenció és d’11 a 13 hores els dilluns i dimecres, amb cita prèvia. També es podrà contactar a través del correu habitatge@gandia.org i/o el telèfon 96 295 96 88.

Esta iniciativa subvenciona els honoraris professionals (màxim un 5% del cost de les obres), taxes i impostos i les despeses de l’obra, des de 2.000 fins a 12.000 euros. L’obtenció d’estes subvencions per a la millora de les condicions de l’interior dels habitatges dependran de la qualitat constructiva de la casa i del grau de discapacitat de qui l’ocupe.

Així, Amparo Victoria, regidora d’Habitatge i Regeneració Urbana, ha explicat que “es tracta d’unes ajudes a les quals podran accedir molts dels nostres veïns i veïnes i des de l’Oficina d’Habitatge estarem encantats d’ajudar en la tramitació d’esta línia o per a donar informació i assessorament sobre qualsevol aspecte relacionat amb l’habitatge”.

Tota la informació relativa a estes ajudes està disponible a: https://habitatge.gva.es/es/web/arquitectura/ajudes-convocatories-2022?fbclid=IwAR3xYLbpYKjMuLopAKFvzpKe53EoT_UW1RiM-EjYsVUnU6_8Y9NdwzrFpOE