Obertes les inscripcions per a l’Escoleta d’Estiu del Grau

La regidora de Joventut, Lydia Morant, ha comparegut este matí en roda de premsa per tal d’anunciar l’obertura d’inscripcions, un any més, per a l’Escoleta d’Estiu del Grau. “Com a novetat, en esta edició s’oferix de manera gratuïta, ja que es finança a través de la subvenció que rebem del Pla Corresponsables de l’Àrea d’Igualtat”, ha expressat.

Les dates s’organitzen per quinzenes, i hi haurà tres: 3-14 de juliol; 17-28 de juliol i 31 juliol -11 d’agost. Pel que fa als rangs d’edat, seran: 5-7 anys; 8-11 anys; 12-16 anys. L’horari d’entrada serà entre les 8.30 i les 9.00 hores i l’eixida entre les 14.00 i les 14.30 hores.

Entre les diferents activitats que s’hi realitzaran a l’escoleta, cal destacar per exemple: una hora i mitja de taller diari, una hora de natació i una altra hora més d’activitat física.

El material necessari per a poder dur a terme totes estes activitats és: vestit de bany, capell, xancletes, tovalloles, gorra, esmorzar, botella d’aigua, roba esportiva i muda de recanvi.

Les inscripcions estaran obertes fins al pròxim dilluns, 12 de juny, al següent enllaç: https://docs.google.com/forms/d/1n2_Y_70vHOZPgArBf_yhsTOYS3-3XmYl-lt8-3varSU/viewform?edit_requested=true#responses

Seguidament, la setmana del 13 al 16 de juny es comunicarà als xiquets que estan dins de l’escoleta a través d’un sorteig que es basa en la lletra del cognom de cadascú dels inscrits.

L’edil socialista ha mostrat la seua satisfacció per la iniciativa, destacant l’aposta pel grup d’edat de 12 a 16 anys. “Hem de donar alternatives d’oci saludable i gratuït a eixes edats”, ha destacat.