Orengo assegura que l’empresa Talher abandona la ciutat perquè el Govern no paga les factures de jardineria

Gandia, 8 d’agost. El Portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Orengo, ha assegurat que l’empresa Talher, de manteniment de parcs i jardins de la ciutat, abandona Gandia perquè el govern “no paga les factures” d’aquest servei. Orengo ha assegurat que el Govern del PP només ha abonat aquest any tres factures pel servei que venia prestant l’empresa.

Per a Orengo, “no se li pot demanar un esforç de reducció del 30% en la contracta sense que se’ls pagui res”, per la qual cosa l’abandó d’aquest servei per part de Talher, segons Orengo, “no es produeix de mutu acord entre l’Ajuntament i l’empresa”. Orengo ha desmentit també al Regidor d’Hisenda, Guillermo Barber, al que ha recordat que “es tracta d’una empresa privada que ve prestant un servei públic, contràriament al que diu el Regidor d’Hisenda”.

El Portaveu del PSPV-PSOE a l’Ajuntament ha afegit, a continuació, que precisament perquè vénen prestant un servei públic, el Govern municipal ha de garantir que la propera contracta “tingui l’obligació de contractar als treballadors que venien prestant el servei”. Orengo ha demanat a l’Executiu local que “envie un missatge de tranquil·litat a les 50 famílies que van a l’atur”.