Orengo compareix dimarts que ve a petició pròpia en el jutjat per a acabar amb el Cas Innova

José Manuel Orengo –ex alcalde de Gandia- declararà davant el jutge que porta el Cas Innova dimarts que ve a les 9.30 hores. La decisió de comparèixer davant el magistrat es realitza a petició del propi Orengo després que ni la Fiscalia, ni el Tribunal Superior de Justícia ni el jutjat d’instrucció en primera instància hagen apreciat el més mínim indici d’irregularitat o delicte. És més: la Sindicatura de Comptes revela en un informe que l’únic responsable és l’actual govern del PP que, malgrat comptar amb els diners, va paralitzar la construcció i amb açò, va obligar a la ciutat de Gandia a quedar-se sense l’edifici i retornar els 5 milions d’euros més interessos aportats pel Ministeri per al projecte.
José Manuel Orengo ha recordat després de conèixer que ja va a poder declarar que “Torró no solament no admet la seua irresponsabilitat, sinó que tracta d’encausar sense fonament a l’anterior govern municipal fent ús dels recursos econòmics dels ciutadans a força de pagar de la butxaca de tots els gandians falses acusacions cap al govern que vaig tenir l’honor de presidir”. I ha afegit que “després d’haver sigut arxivada la denúncia estem fent perdre el temps a la justícia i els diners als ciutadans de Gandia”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Per al dirigent socialista l’intent d’Arturo Torró de dilatar el procés amaga, així mateix, la intenció de retardar l’embargament que l’Agència Tributària manté contra l’Ajuntament de Gandia per no haver executat l’obra.