Orengo demana reunir el Consell Econòmic i Social per redirigir els 2,5 milions d’euros del Pla d’Ocupació

Gandia, 8 de agosto. El Portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Gandia, Jose Manuel Orengo, ha demanat reunir al Consell Econòmic i Social de Gandia per redirigir els 2,5 milions d’euros del pla d’ocupació. Orengo ha assegurat que, a la vista del descens mínim de les xifres de la desocupació de juliol i de l’escàs rendiment del Xec d’Ocupació impulsat pel govern del PP, ha de destinar-se els diners per “facilitar que 500 famílies puguen tenir un treball de caràcter social, per unes 6 hores de treball i amb uns 600 euros de salari”.

Orengo ha assegurat que, a la vista de les dades, “no podem continuar amb un Pla que nosaltres hem recolzat però que no està donant els resultats desitjats”. Per això, des del Grup Municipal Socialista proposen “alleugerir” la situació d’aquestes 500 famílies que ja no reben prestació per desocupació.

El Portaveu del Grup Municipal Socialista i Secretari General del PSPV-PSOE de la ciutat ha demanat una reunió urgent a l’agost d’aquest organisme, on estiguen presents els grups polítics, empresaris i sindicats. Orengo ha demanat “treballar a l’agost per evitar que al setembre, quan es disminuisca l’activitat econòmica de la Platja, les xifres de desocupació siguen dramàtiques”.