‘Outlet calçat i complements’ a Fira Mercat Gandia este cap de setmana

La regidora de Comerç, Mercats i Consum, Elena Moncho, ha presentat este matí la tercera fira de la quarta edició de Fira Mercat Gandia que se celebrarà este cap de setmana: Outlet calçat i complements. S’inaugurarà divendres a les 12.00 hores a l’espai Fira Mercat Gandia del Mercat Municipal del Prado i el seu horari serà de divendres i dissabte d’11.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 21.00 hores.

Segons ha explicat la regidora, “esta és una fira molt demandada pels comerciants igual que l’Outlet Moda. Les persones que la visiten podran gaudir de grans descomptes en productes de primera qualitat”.

Tal com va ocórrer amb l’Outlet Moda del cap de setmana passat, les sabates i els complements adquirixen el protagonisme en una fira dedicada exclusivament a esta temàtica.

Catorze expositors oferiran sabates i complements per a home, dona, xiquets i xiquetes. Un espai on es reunixen marques de tota la Safor per a exposar les seues millors promocions. Articles amb gran varietat d’estils i dissenys en tendència marcaran el ritme de vendes.